Όλοι μετρούν... αντίστροφα για το σπουδαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού που δίνεται στο Παρίσι. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μονοπωλούν ενδιαφέρουν όλου του πλανήτη και η ελληνική αποστολή ετοιμάζει... βαλίτσες με στόχους, όνειρα και "δίψα" για το βάθρο! Οι Έλληνες αθλητές δεν βλέπουν την ώρα να καταθέσουν την ψυχή τους με το εθνόσημο, να ανέβουν στο βάθρο και αν δουν την ελληνική σημαία να κυματίζει επιβλητικά.

ellhnikh_apostolh



H επίσημη φωτογράφιση της ελληνικής αποστολής ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων με... άρωμα Τεντόγλου και Καραλή

Έναν μήνα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου), η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργάνωσε στην έδρα της, την επίσημη φωτογράφιση της Team Hellas στην οποία πήραν μέρος μέρος οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι μαζί με τους προπονητές τους. Στην φωτογράφιση συμμετείχαν και τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο "χρυσός" Μίλτος Τεντόγλου και ο "ασημένιος" Εμμανουήλ Καραλής που έφεραν μετάλλια στην χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου "έκλεψαν" την παράσταση, ενώ στη  φωτογράφιση ήταν αθλητές και αθλήτριες από την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, το στίβο, τη σκοποβολή, την κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα, την ιππασία, την ξιφασκία και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Αθλήματα στα οποία η Ελλάδα ονειρεύεται μετάλλια!

tentoglou_karalhs


Σημειώνεται ότι στην υποδοχή των αθλητών ήταν και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ελληνική μας αποστολή.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος υποδέχθηκε τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας και έβγαλε λόγο δηλώνοντας πως: "Θέλω ένα πράγμα να σας πω. Να πάτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ζήσετε, να το χαρείτε, να σας μείνουν ωραίες αναμνήσεις γιατί είναι η κορυφαία στιγμή κάθε αθλητή. Να πηγαίνει και να λαμβάνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες πόσο μάλλον όταν είναι Έλληνας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ξεκινήσει από εδώ. Να προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε και τότε θα γυρίσετε ευχαριστημένοι, είτε με μετάλλια είτε χωρίς μετάλλια. Αλλά σε κάθε περίπτωση να το ζήσετε, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί θα το θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή. Καλή επιτυχία να έχετε!".

apostolh_hellas
karalhs_fwtografish
karalhs_tentoglou
ellhnes_athlites