Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης "πάγωσε" με την εικόνα του Μπαρνάμπας Βάργκας να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας στον αγώνα της Ουγγαρίας με τους Σκωτσέζους στο Euro 2024. Ο Ούγγρος επιθετικός όταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί πολλαπλό κάταγμα οστών με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.


Την Τετάρτη (26/06), ο Βάργκας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Στουτγκάρδη και γύρισε στην πατρίδα του, την Ουγγαρία προκειμένου να αναρρώσει έχοντας τη σύντροφό του στο πλευρό του σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή για τον ίδιο καθώς παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

O Bάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χειρορυγείο και τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Euro 2024 

Το γήπεδο "πάγωσε" τη στιγμή που ο Mπαρνάμπας Βάργκα κατέρρευσε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2024 ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Σκωτία και άπαντες προσεύχονταν για να αποφύγει τα... χειρότερα. Εντέλει ο ίδιος αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην Στουτγκάρδη. Ο επιθετικός της Φερεντσβάρος υποβλήθηκε σε επέμβαση για πολλαπλό κάταγμα οστών την Δευτέρα (24/06) και δυο μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d27nkomt6xcp)