Ο Παναθηναϊκός AKTOR συζητά με τον Σάσα Βεζένκοφ και αυτό έρχεται από τα χείλη του προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός κόμισε γλαύκες στην Αθήνα με τη δήλωσή του. Παρ' όλα αυτά, η τοποθέτησή του στα ΜΜΕ κάνει επίσημο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR για τον Βούλγαρο πάουερ φόργουορντ.  

"Ας το πω έτσι, όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει στη Euroleague σήμερα, θα λάμβανε προτάσεις και από τις 18 ομάδες", είπε ο Αταμάν. Επιπλέον, μίλησε για τον ατζέντη του Βούλγαρου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος, όπως υπονόησε, προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του παίκτη του. 

"Δεν βρήκα περίεργο ό,τι είπε ο μάνατζέρ του, παρ' ότι δεν μου αρέσει συγκεκριμένα οι ατζέντηδες να προσπαθούν συνεχώς να λαμβάνουν προσφορές από όλα τα κλαμπ. Μπορεί να είναι σωστό υπό την έννοια της επιχείρησης, αλλά δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν δημοσίως και να λένε, ο Παναθηναϊκός μάς έκανε μία προσφορά. Σε αυτήν την περίπτωση, ξέρω τους συλλόγους που πρότεινες τον παίκτη σου. Οπότε πρέπει να βγω και να τους αποκαλύψω; Μάλιστα, τέτοια προσφορά γίνεται σε όλα τα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη. Το σημαντικό εδώ είναι, θα επιστρέψει στην Ευρώπη ο Σάσα Βεζένκοφ; Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, ποια ομάδα και τι στυλ μπάσκετ θέλει να παίξει; Η απόφασή του σε αυτό θα είναι σημαντική", συνέχισε. 

Παναθηναϊκός AKTOR: "Είναι φυσικό να μιλάμε με τον Βεζένκοφ"

Ο Έργκιν Αταμάν, πάντως, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει έρθει σε επαφή με τον Βεζένκοφ: "Δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Όλοι μιλούν με όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ φυσικό. Όπως είπα, αν ρωτήσετε τώρα, ο Βεζένκοφ έχει πιθανότατα προταθεί σε πολλά μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη από το μάνατζέρ του. Το σημαντικό πράγμα εδώ είναι η απόφαση του παίκτη".