Για τελεσίδικη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επιστρέφει στον Πειραιά ύστερα από δύο χρόνια προκειμένου να περάσει εκεί τα πιο δημιουργικά χρόνια της καριέρας του, κάνει λόγο το σερβικό Μέσο Telesport. Ο 28χρονος Ελληνοαμερικανός, με βάση το ρεπορτάζ από τη γείτονα, συμφώνησε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τριετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά περί τα 5 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο Ντόρσεϊ δεν είναι καν κοινό μυστικό ότι ενδιαφέρει (ή ενδιέφερε, αν ισχύει το δημοσίευμα) τον Ολυμπιακό. Έδωσε το στίγμα του την περίοδο 2021-22, όταν και ήταν επιδραστικός κυρίως στη σειρά των playoffs της Euroleague με τη Μονακό, αλλά και των playoffs της Basket League, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έβγαλε τον καλύτερο εαυτό. Το καλοκαίρι του 2022 ο Ντόρσεϊ δοκίμασε στο NBA και τους Ντάλας Μάβερικς. Όμως κατέληξε στην ομάδα της G-League Τέξας Λέτζεντς πριν επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε, για χάρη του Δημήτρη Ιτούδη. 

Η συμφωνία δίνει έναν αέρα στους "ερυθρόλευκους" προκειμένου να ασχοληθούν και στις υπόλοιπες θέσεις που υπάρχει έλλειμμα, ενώ υπάρχουν ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η ΚΑΕ έχει κάνει μεγάλη, για το μπάτζετ της, πρόταση στον Σάσα Βεζένκοφ, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.