Δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτες παγκοσμίου φήμης όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο που αποτελεί το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα ουκ ολίγων να γίνονται αντικείμενα λατρείας και να δέχονται επιθέσεις... αγάπης από τους θαυμαστές τους. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για μια φωτογραφία ή αγκαλιά, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να γίνεται "στόχος" ενός φιλάθλου όταν και κατευθυνόταν στη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα της Πορτογαλίας με την Γεωργία στο Εuro 2024.

Euro 2024: Ο Ρονάλντο γλίτωσε για... εκατοστά από φίλαθλο που πήγε να πηδήξει πάνω του

Ένα απίστευτο (από τα πολλά) περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Γεωργία όπου οι Γεωργιανοί έγραψαν ιστορία κόντρα στην ομάδα του Ρονάλντο και πήραν με τη σειρά τους την πρόκριση στους "16" του Euro 2024. Συγκεκριμένα, όταν ο 38χρονος σούπερ σταρ κατευθυνόταν προς τη φυσούνα, ένας φίλαθλος που βρισκόταν στις εξέδρες επιχείρησε να πηδήξει κατά πάνω του, ενώ λίγο έλειψε να τον χτυπήσει καθώς είχε και τα δυο πόδια του τεντωμένα.

Για καλή... τύχη του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρισκόταν δίπλα του ένας από τους ανθρώπους της ασφάλειας ο οποίος μπήκε μπροστά του σαν "ασπίδα" προστασίας και απέτρεψε τα... χειρότερα!