Νέο ξεκίνημα για το Βασίλη Σουρλή το οποίο τον βρίσκει από την Τρίπολη στην... Πολωνία! Ο Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Ρακόβ, με τον Αστέρα να τα βρίσκει σε όλα με την πολωνική ομάδα και να της παραχωρεί τον παίκτη με μεταγραφή η οποία θα αποφέρει περίπου 100.000 ευρώ ετησίως στον 22χρονο που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα είναι σε ισχύ για 2+2 χρόνια.



Ο Σουρλής συνεχίζει στην Ρακόβ με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Χρήστος Σουρλής θα δοκιμάσει τη τύχη του στο πολωνικό πρωτάθλημα μετά τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας μέσος που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ήταν μέλος των "ερυθρόλευκων" έως το 2023 όπου πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα, κατέγραψε με τη φανέλα των Αρκαδών 19 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ είχε δοθεί και δανεικός για έξι μήνες στη Φορτούνα Σιτάρντ πριν μεταβεί στην Τρίπολη.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ρακόβ:

"Ο νέος μας παίκτης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2002 στην Αθήνα. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού
. Ήταν μέλος της ομάδας μέχρι τα μέσα του 2023, όταν δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Φορτούνα Σιτάρντ. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με την ομάδα του Πειραιά.Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έπαιξε 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ακόμα έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας και έχει παίξει 18 παιχνίδια με την Κ21, σκοράροντας τρία γκολ.Καλώς όρισες και καλή επιτυχία στη Ρακόβ, Βασίλη".