Επιτεύχθηκε και επίσημα το deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι! Η "πράσινη" ΠΑΕ αφού είχε προαναγγείλει τη συμφωνία της με τον Πολωνό γκολκίπερ με μια φωτογραφία στα social media, λίγες ώρες μετά έδωσε επίσημη μορφή στην απόκτηση του και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, ενώ η μεταγραφή του "αγγίζει" περίπου τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ντραγκόφσκι μέχρι το 2028

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός τερματοφύλακας αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός από τη Σπέτσια στους "πράσινους" οι οποίοι έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι με την απόδοση του και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά του από τους Ιταλούς, με μια μεταγραφή που κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το "τριφύλλι" είχε έρθει σε συμφωνία με τη Σπέτσια από την Κυριακή (23/06), με το τελικό κόστος να περιλαμβάνει ένα φιξ ποσό που θα φτάσει το 1.750.000 ευρώ, συν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους. Ο Ντραγκόφσκι βρίσκεται από την Τετάρτη (26/06) στην Αυστρία και το Σλάντμινγκ για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από την ιταλική Σπέτσια. Ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι 2028. 

Ο «Ντράγκο» εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2024 με τη μορφή δανεισμού από τη Σπέτσια. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τους Πράσινους κατέγραψε 16 συμμετοχές".

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φτάσαμε σε συμφωνία και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της".