Η Γεωργία είναι μία από τις ομάδες που συζητιέται αρκετά καθώς όχι απλά προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "16" του Euro αλλά για να το κάνει χρειάστηκε να "λυγίσει" την Πορτογαλία! Κάτι που πριν το ματς φαινόταν "βουνό", εντέλει οι Γεωργιανοί το έκαναν πραγματικότητα και φυσικά έπλεαν σε πελάγη... ευτυχίας. Ο σταρ της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια που "υπέγραψε" τη νίκη της ομάδας του με γκολ, κατεύνθηκε πρώτα προς το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον αγκαλιάσει και στη συνέχεια πήγε στο... πάρτι που είχαν στήσει οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο!


Η αγκαλιά του Κβαραχτσέλια στον Ρονάλντο "έκλεψε" την παράσταση στο Euro 2024

Όπως ήταν λογικό και επόμενο μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης που σήμαινε και την πρόκριση της Γεωργίας στην φάση των "16" μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Πορτογαλίας, οι Γεωργιανοί ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον ιστορικό τους θρίαμβο ωστόσο ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια που είχε μπροστά του τον αγαπημένο του παίκτη, Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε να πάει πρώτα να τον αγκαλιάσει και στη συνέχεια να πάει στους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσει.



Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση και οι δυο παίκτες αγκαλιάστηκαν. Ο μεσοεπιθετικός τς Νάπολι έκανε και ένα όνειρο του πραγματικότητα αφού πέρα  από το ότι έπαιζε κόντρα στο ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, πήρε και τη φανέλα του με την οποία πανηγύρισε στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ανέβασε και ένα story στο Instagram όπου φαίνεται η φανέλα του Ρονάλντο καθώς και το βραβείο του MVP.