Μετά την άνετη νίκη της εθνικής Ελλάδος στο παιχνίδι με τις Μπαχάμες, 102-75, στο πλαίσιο του τουρνουά "Ακρόπολις", ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε μεγάλο βαθμό και στο πώς εντάχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ομάδα και πώς ένιωσαν οι συμπαίκτες του μαζί του μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλαν. Είπε, επιπλέον, ότι θα είναι συγκεντρωμένοι και στο προολυμπιακό τουρνουά, ενώ παρομοίασε τις Μπαχάμες με τη Δομινικανή Δημοκρατία. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2b13gc1ifgx)

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με ένα ανάλογο στυλ σαν την Δομινικανή Δημοκρατία που θα αντιμετωπίσουμε στο προολυμπιακό τουρνουά. Που παίζει ελεύθερα, με ταλέντο και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος μπορείς να το πληρώσεις. Οι παίκτες μας είναι αρκετά συγκεντρωμένοι, έχουν κίνητρο, έχουν έρθει με ένα σκοπό. Είμαι πολύ χαρούμενος και με τον Γιάννη στην ομάδα μας και το πώς ενσωματώθηκε. Είναι πολύ καλός, βγήκε ο προγραμματισμός μας. Ήταν καλός και με τους συμπαίκτες του. Μοίρασε τη μπάλα σωστά, τα παιδιά ένιωσαν άνετα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος και από την άμυνα εκτός από μερικά εύκολα καλάθια που δεχτήκαμε. Να δουλέψουμε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο".


Στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας, απάντησε: "Σίγουρα. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος, παλεύουν για κάθε μπάλα, κάθε φάση".