Ο Τάσος Δουβίκας είναι μια αρκετά ξεχωριστή περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται και το ποδόσφαιρο για... αυτόν! Ο Έλληνας επιθετικός που διαπρέπει εκτός συνόρων "κλέβει" τις εντυπώσεις στη La Liga με τη φανέλα της Θέλτα. Το ταλέντο και η κλάση του απαράμιλλα στοιχεία της ποδοσφαιρικής ποιότητας του.

Ο Δουβίκας είναι ένα από τα "διαμάντια" του ελληνικού ποδοσφαίρου και είχε πολλά να πει για το ταξίδι της ζωής και της καριέρας του σε μια υπέροχη διαδραστική εκδήλωση στον πολυχώρο Atraktos που διοργάνωσε το πρακτορείο Prosport του κ. Πασχάλη Τουντούρη που τον εκπροσωπεί το οποίο και έχει αναδειχθεί ως κορυφαίο στο είδος του για τις σεζόν 2021, 2022 και 2023 και εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Κώστα Τσιμίκα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

douvikas_ekdhlwsh

Ο στράικερ της Θέλτα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης live συνέντευξη την οποία και συντόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Μάριος Βρουσάι, άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού καθώς και η οικογένεια αλλά και αγαπημένα πρόσωπα του ποδοσφαιριστή.

aleksandropouoslos_douvikas
fwto_ekdhlwsh


Δουβίκας: Η σκληρή δουλειά του Δουβίκα αντανακλά τις επιδόσεις του στο χορτάρι

Ο Τάσος Δουβίκας μας συστήθηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Βόλο για ακολουθήσει η Ουτρέχτη στην οποία και "έλαμψε" κάνοντας την Eredivisie να... παραμιλά με τα κατορθώματα του. Βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και όπως ήταν φυσικό και επόμενο προσέλκυσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ.

fwto_douvikas


Ένα όνειρο που ήταν για τον ίδιο η La Liga έγινε πραγματικότητα και πλέον αγωνίζεται στη Θέλτα όπου κατάφερε να αναδειχθεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Ισπανίας. Πως τα κατάφερε όλα αυτά; Mα φυσικά με σκληρή δουλειά. Από 5 χρονών που άρχισε να κλωτσά τη μπάλα δεν σταμάτησε να δουλεύει, ενώ αποκάλυψε πως όλη η μέρα του περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο.

douvikas_ekdhlwsh_thelta_dhlwseis


Το πρωί μέχρι το μεσημέρι έχει προπόνηση και όλο του το απόγευμα το περνά στο γυμναστήριο. Για τον ίδιο όπως τόνισε είναι κάτι φυσιολογικό καθώς είναι ο τρόπος ζωής του και κοιτάζει συνέχεια πως να βελτιώνεται και να παραμένει σε άριστη φυσικά κατάσταση. Ακόμη και οι διακοπές του είναι προσαρμοσμένες γύρω από την προπόνηση. "Η μόνη αποτυχία είναι η μη προσπάθεια" δήλωσε μεταξύ άλλων.

"Η διαδρομή μου είχε πολλές δυσκολίες"

Ο Τάσος Δουβίκας ο οποίος έκανε αναδρομή στο παρελθόν και στο ποδοσφαιρικό του ταξίδι που ξεκίνησε στα 5 του χρόνια, όταν και ήταν στο Άργος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Η διαδρομή μου είχε πολλές δυσκολίες αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω, έπαιρνα δύναμη από αυτές".

Φυσικά αυτό ήταν και το μήνυμα του για τα παιδιά που έχουν στόχους, όνειρα και ο δρόμος δεν είναι... εύκολος. Να μην τα παρατάνε ποτέ και να συνεχίσουν να δουλεύουν, κάτι που έκανε ο ίδιος για να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

ekdhlwsh_douvikas


Η λατρεία στον Μητροπάνο που τον ακούει ακόμα και στην... προπόνηση και η ρουτίνα του πριν από τα ματς

Σίγουρα πολλοί έμαθαν πράγματα που δεν ήξεραν για τον Τάσο Δουβίκα. Ο ίδιος όπως αποκάλυψε ακούει όλα τα είδη μουσικής όπως έχει μια αδυναμία στα παλιά ελληνικά τραγούδια και ένας από τους αγαπημένους του τραγουδιστές είναι ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος. Μάλιστα δήλωσε πως ακούει τραγούδια του ακόμα και την ωρα που... κάνει προπόνηση.

atraktos_ekdhlwsh

Γούρια όπως τόνισε δεν έχει ωστόσο ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα πριν τους αγώνες όπου το άλφα και το ωμέγα για τον ίδιο είναι να είναι ήρεμος, να έχει προπονηθεί σωστά και να έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα με το τιμ που συνεργάζεται δίνοντας έμφαση και στην διατροφή του.

Η συγκίνηση της αγαπημένης του Νεφέλης όταν μίλησε για τον ίδιο

Ένα από τα μεγάλα highlight της βραδιάς ήταν αναμφίβολα όταν πήρε τον λόγο η κοπέλα του Τάσου Δουβίκα, Νεφέλη η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και οι δυο τους είναι ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυα της όταν μίλησε για τον καλό της τον οποίο καμαρώνει αρκετά και όπως δήλωσε: "Είναι υπέροχο να είσαι κοπέλα του Τάσου".

nefeli_douvikas

Η ίδια εισέπραξε ένα μεγάλο χειροκρότημα, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως σέβεται και προσαρμόζεται απόλυτα στο πρόγραμμα που έχει ο Τάσος Δουβίκας τον οποίο αποθεώσε μιλώντας με λόγια καρδιά και δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που του έχει.