Ο Σάσα Βεζένκοφ υπάρχει πια ισχυρή πιθανότητα να συνεχίσει στο NBA. Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ, τον οποίο οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ανέμεναν να δηλώσει διαθέσιμος, έγινε ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο οποίος είναι μια μηχανή αποκαλύψεων, ισχυρίστηκε ότι πηγές ανέφεραν πως οι Σακραμέντο Κινγκς "ανταλλάσσουν" τόσο τον Βεζένκοφ όσο και τον Ντέβιον Μίτσελ στους Ράπτορς. 



Σύμφωνα με δημοσιογράφο, ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς θα πάει στο Σακραμέντο.


Οι Κινγκς δίνουν το νούμερο 45 του φετινού ντραφτ. Δηλαδή παίκτη από το δεύτερο γύρο, στη διαδικασία που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής. 





Οι Ράπτορς τελείωσαν την περασμένη σεζόν με ρεκόρ 25-57 και είναι από τις ομάδες υπό αναδόμηση του NBA. Ο Βεζένκοφ δεν έχει πει, εξάλλου, ποτέ ότι θέλει να γυρίσει πίσω. Αυτό που δεν έγινε στο Σακραμέντο, είναι χρόνος συμμετοχής. Οι Ράπτορς ενδεχομένως να μπορούν να του τον υποσχεθούν. Όμως, αυτό που δεν μπορούν να κάνουν, είναι να εγγυηθούν νίκες. 

Για τον Βεζένκοφ διαξίφιζαν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός. Ο πρώτος, μάλιστα, ενδεχομένως του έκανε τεράστια πρόταση. Ο Έργκιν Αταμάν, πάντως, είπε ότι οι δύο πλευρές έχουν μόνο συζητήσει. Ο Ολυμπιακός τού έκανε τη δική του πρόταση, στην περίπτωση που ήθελε ή θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.