Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Οι πιο όμορφες ιστορίες είναι αυτές που γράφονται για πρώτη φορά και ανοίγουν τον δρόμο για κάτι μοναδικό και σπουδαίο! Ο "μαγικός" κόσμος του μπάσκετ είναι έτοιμος να υποδεχθεί κάτι πράγματι μαγικό. Ποτέ στα χρονικά πατέρας και γιος δεν έχουν παίξει την ίδια περίοδο στο NBA και όμως ήρθε η στιγμή να συμβεί. Ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι επιλέχθηκε στο Νο55 του Draft από τους Λέικερς και οι δυο τους θα γράψουν ιστορία με ένα οικογενειακό ντουέτο που δεν έχει δει ποτέ το κορυφαίο πρωτάθλημα στο μπάσκετ.


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον γιο του, Μπρόνι γράφουν ιστορία στο NBA

Ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του καθώς όλη τη του τη ζωή θυμάται να υπάρχει το μπάσκετ στην ζωή του. Και όχι από τον οποιοδήποτε αλλά από τον πατέρα του που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σταρ του αθλήματος παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο ότι το παρατσούκλι του είναι "Βασιλιάς". Φυσικά, αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο να ακολουθούν τα παιδιά τον δρόμο των γονιών τους στον αθλητισμό όμως αυτό που θα συμβεί στο NBA θα είναι μοναδικό.


Το πρώτο θέμα που συζητούν όλοι είναι η επιλογή του Μπρόνι στο Νο55 από τους Λέικερς, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει συμπαίκτης με τον πατέρα του. Πολλοί παίκτες αγωνίστηκαν όπως οι μπαμπάδες τους στο NBA όμως ποτέ την ίδια περίοδο. Αν μη τι άλλο ήταν και μια κίνηση της ομάδας του Λος Άντζελες να δελεάσει τον ΛεΜπρόν ο οποίος θα έμενε ελεύθερος για πρώτη φορά μετά το 2018  να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποντάροντας στο συναισθηματικό κομμάτι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και ο Αμερικανός να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο.


Για τους Λέικερς ήταν ξεκάθαρο το τι ήθελαν να πράξουν και ποιος ήταν ο μεγάλος στόχος τους. Να κάνουν δικό τους τον 20χρομο γκαρντ για τον οποίο λένε όλοι τα καλύτερα και έχει αφήσει εντυπωσιασμένες και ικανοποιημένες σε όποιες ομάδες έχει υπάρξει. Για αυτόν τον λόγο, στο ΛΑ υπήρχε φόβος μήπως τον "άρπαζαζε" άλλη ομάδα για αυτό και προχώρησαν σε άλλα... μέσα. Συγκεκριμένα, ο Μπομπ Μάιερς δήλωσε πως: "Ο ατζέντης των Τζέιμς, Ριτς Πολ, λίγη ώρα πριν από τις επιλογές των ομάδων στον δεύτερο γύρω, διέρρευσε πως ακόμα κι αν ο Μπρόνι επιλεγεί στο Draft, τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία".