Η θέση του τερματοφύλακα είναι ένα από τα ζητήματα που "καίει" την ΑΕΚ. Από την στιγμή δε που ο Ματίας Αλμέιδα γνωστοποίησε την απόφαση του να "κόψει" από την προετοιμασία τόσο τον Γιώργο Αθανασιάδη όσο και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι προθέσεις για την απόκτηση νέου γκολκίπερ ήταν κάτι περισσότερο από ξεκάθαρες. Ο "εκλεκτός" για τα γκολποστ είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μια περίπτωση που "δουλεύεται" εδώ και μήνες και ήρθε η ώρα το story να έχει... happy end.

Η "Ένωση" έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιταλό γκολκίπερ ο οποίος αναμένεται να "πετάξει" άμεσα για Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Απομένει το τυπικό μέρος και οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από την ΑΕΚ.

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Η υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι κάτι που δουλεύεται εδώ και μήνες από την ΑΕΚ η οποία είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του. Παρ' όλα αυτά, καθυστέρησαν οι δυο πλευρές να έρθουν σε πλήρη συμφωνία καθώς υπήρχαν κάποια "κενά" μεσοδιαστήματα. Εντέλει όλα τα ζητήματα διευθετήθηκαν και ο παίκτης... προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Ούτως η άλλος δεν θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του νωρίτερα από τις 30 Ιουλίου καθώς μέχρι τότε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, τα... σπουδαία με την ανακοίνωση του αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Μπρινιόλι φτιάχνει... βαλίτσες για να αναχωρήσει από Δευτέρα (01/07) με προορισμό την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της "Ένωσης" και να σηκώσει... μανίκια ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει πως και πως την έλευση του καθώς στην προετοιμασία υπάρχουν μέχρι στιγμής οι "μικροί" τερματοφύλακες, Θεοχάρης και Αγγελόπουλος οι οποίοι και θα υπερασπιστούν την εστία της ΑΕΚ στο σημερινό (28/06) φιλικό με την Άλκμααρ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αδημονεί να δει τον Μπρινιόλι να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του προκειμένου να αρχίζει να χτίζει το νέο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να καταστρώσει τα πλάνα του με τις τακτικές και τα σχήματα που θα προτιμήσει ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι πριν την έναρξη της Super League. Σημειώνεται ότι στο... κάδρο παραμένει και ο Θωμάς Στρακόσα.


δφδφγ