Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτελεί ένα ερωτηματικό για το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν καθώς ολοένα και πληθαίνουν οι "μνηστήρες" για την περίπτωση του. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μαροκινό φορ και περιμένουν την απάντηση του τη στιγμή που δημοσίευμα από το γαλλικό "Foot Mercato" αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του καθώς έχει τα στοιχεία και την εκρηκτικότητα που θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την γραμμή κρούσης της νέας του ομάδας.

Κοντά στην μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί σύμφωνα με το Foot Mercato

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έσπασε τα... κοντέρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του, ενώ "έλαμψε" στο Europa Conference League υπογράφοντας φαρδιά-πλατιά τον θρίαμβο των Πειραιωτών με την κατάκτηση του τροπαίου. Μεγάλος στόχος των "ερυθρόλευκων" φυσικά είναι να διατηρήσουν τον Μαροκινό στράικερ στο ρόστερ τους, του έχουν ήδη κάνει πρόταση ανανέωσης και βρίσκονται σε αναμονή της απάντησής του. Με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 33 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mi4hmh77m1)

Με την έλευση του στην Φενέρμπαχτσε, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να αποκτήσει στην ομάδα του έναν επιθετικό "killer", κάτι που το βρήκε στο πρόσωπο του Ελ Κααμπί μετά τα φετινά κατορθώματα του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "Foot Mercato". Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση στον Ολυμπιακό και πως αισιοδοξούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1nagsj0zzeh)
"Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Φενερμπαχτσέ είναι αυτός που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησής του. Ο τουρκικός σύλλογος, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, έψαχνε για έναν σκόρερ και επιτάχυνε τη συμφωνία κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη. Η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ελπίζει να ολοκληρώσει αυτή την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας"
, αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα του το Foor Mercato.