Μεταγραφικός "πυρετός" για όλες τις ομάδες της Euroleague! Στόχους να κάνουν προσθήκες που θα τους βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ ενόψει της νέας σεζόν καθώς και στις εγχώριες διοργανώσεις τους. Σε... happy end οδηγήθηκε το story της Φενέρμπαχτσε με τον Μπόνζι Κόλσον, η Ζάλγκιρις τα βρήκε σε όλα με τον Σέρβο φόργουορντ, Άλεν Σμάιλαγκιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Euroleague: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπόνζι Κόλσον

Με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόνζι Κόλσον η Φενέρμπαχτσε η οποία ανακοίνωσε τον Αμερικανό φόργουορντ ως πρωταγωνιστή από την γνβστή σειρά "Breaking Bad". Η τουρκική ομάδα επιθυμούσε διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ της, του είχε καταθέσει εδώ και μέρες πρόταση και στο τέλος απέσπασε το πολυπόθητο "ναι" από την πλευρά του παίκτη που υπέγραψε για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές που "αγγίζουν" το 1.500.000 ευρώ τον χρόνο.


Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κόλσον που αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρμπαχτσε μετά τους Ντέβον Χολ και Νικολό Μέλι, έχει αγωνιστεί ξανά στην Τουρκία στο παρελθόν με τις φανέλες των Νταρουσάφακα και Καρσίγιακα.

Και με τη... βούλα στην Ζάλγκιρις ο Άλεν Σμαίλαγκιτς

Στην Ζάλγκιρις βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Άλεν Σμαίλαγκιτς, με τον Σέρβο σέντερ να... μετακομίζει στην Λιθουανία και να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων. Ο ίδιος αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή της λιθουανικής ομάδας η οποία έχει επίσης απόκτήσει τους Ντεϊβίτνας Σιρβίντις και Ματ Μίτσελ.

Ο Σμαίλαγκιτς που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Παρτίζαν μέτρησε κατά μέσο όρο την σεζόν που ολοκληρώθηκε 5.3 πόντους (48.9% στα δίποντα, 35.1% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 15.8 λεπτά συμμετοχής όρο σε 31 αναμετρήσεις στην ABA Liga, ενώ σε 31 αγώνες στην EuroLeague είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 15.9 λεπτά.