Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου μετά το αιφνίδιο "διαζύγιο" με τον Πάμπλο Λάσο ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και δυο ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από την Μπασκόνια. Οι Βαυραοί κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" και βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με δυο Γερμανούς δημοσιογράφους να βάζουν "φωτιά" αναφέροντας πως ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στην λίστα της γερμανικής ομάδας και πως έχει γίνει μια πρώτη... επαφή, ενώ θέλουν και τον Νίκο Ζήση για την ανάληψη καθηκόντων του γενικού διευθυντή.

Στην λίστα της Μπάγερν ο Σπανούλης σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους

Οι Ρούπερτ Φάμπιγκ και Ρόμπερτ Χέουζελ, δυο δημοσιογράφοι από την Γερμανία αποκάλυψαν πως η Μπάγερν Μονάχου έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος είναι ένας από τους προπονητές που τους ενδιαφέρει αρκετά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως οι Βαυαροί θέλουν... πακέτο και τον Νίκο Ζήση τον οποίο προορίζουν για την θέση του γενικού διευθυντή.


Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη ή απόφαση. Τη δεδομένη στιγμή αμφότεροι είναι προσηλωμένοι στην τεράστια πρόκληση που έχει η Εθνική Ελλάδος με το Προολυμπιακό Τουρνουά στο οποίο ο Σπανούλης θέλει υπό τις οδηγίες του να οδηγήσει την "γαλανόλευκη" στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.