Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτό το θέμα με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί, με τον οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει επικοινωνία και με τους μάνατζερ του, ενώ δημοσιεύματα από την Γαλλία έβαλαν στο κόλπο την Φενέρμπαχτσε.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδδα "Foot Mercato" αλλά και ο ραδιοφωνικός σταθμός MRC, τόνισαν πως η Φενέρμπαχτσε είναι κοντά στον Ελ Καμπί. Στην τουρκική ομάδα, εδώ κι ένα μήνα, νέος τεχνικός ανέλαβε ο Ζοσέ Μουρίνιο και του έχουν δοθεί πολλά χρήματα, ως μπάτζετ για μεταγραφές.

Στην Τουρκία αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ακόμα. Ισχύει πως η προσέγγιση στους δευτεραθλητές SuperLig έγινε από τον ατζέντη του.

Ο Ελ Καμπί ψάχνει το καλό συμβόλαιο


Η πλευρά του Ελ Καμπί, η αλήθεια, είναι πως ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο. Οι μάνατζερ του έχουν προτείνει το όνομα του σε πολλές ομάδες κι ενώ μιλούν με τον Ολυμπιακό. Κάτι που στον σκληρό κόσμο του ποδοσφαίρου είναι λογικό, αφού ο Μαροκινός θέλει να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που είχε.

Η περίπτωση του Ελ Κααμπί δεν έχει απορριφθεί από τη Φενέρ, που ψάχνει για δύο επιθετικούς στην αγορά. Κάθε άλλο και ίσα ίσα που έχει ξεχωρίσει από τον… σωρό.

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε


Η βάση της είναι στη λογική της αντικατάστασης στην ιεραρχία των επιθετικών του τουρκικού συλλόγου του Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος αποχώρησε. Και με αυτή τη λογική, η βάση των συζητήσεων περιλαμβάνει διετές ή τριετές συμβόλαιο (2 ή 2+1) με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε (δεδομένα) τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του έχει κάνει την πρόταση του με τα σενάρια να αναφέρουν πως φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως για κλειστό συμβόλαιο. Παράλληλα στα συν είναι και οι καλές σχέσεις του Ελ Καμπί με τον Μεντιλίμπαρ, με τον οποίο επίσης μιλάει στο τηλέφωνο.