Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει θέμα με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και το ενδιαφέρον της Τζένοα. Στην Ιταλία αναφέρουν πως η ομάδα της Γένοβας τα έχει βρει με τον 24χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος δελεάζεται και από την συμμετοχή στη Serie A.

Το θέμα δεν περνάει αψήφιστα στον ΠΑΟΚ καθώς η Τζένοα επιμένει και κάνει συνέχεια νέες προτάσεις. Γνωστό έγινε νωρίτερα, μέσω του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, πως η Τζένοα επανήλθε βελτιώνοντας ελαφρώς τους όρους, αφού πρότεινε 4 εκατ. ευρώ και τον Γιεμπόα, αλλά ως έμψυχο αντάλλαγμα και όχι ως δανεικό αυτήν τη φορά.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος δεν αναφέρει το αν έχει δοθεί απάντηση από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» στη νέα πρόταση που δέχθηκε. Οι "ασπρόμαυροι" απέκτησαν τον Κοτάρσκι από την Γκόριτσα, το καλοκαίρι του 2022 δίνοντας 2 εκατ. ευρώ. Εκείνο το καλοκαίρι η Γκόριτσα είχε δώσει 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ, αφού αρχικά τον είχε με την μορφή του δανεισμού.

Η άρνηση του Λουτσέσκου και το Champions League


Πλέον ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η τιμή του στο transfermarkt έχει πάει στα 5 εκατ. ευρώ.

Στην πιάτσα λέγεται πως μια πρόταση στα 6 εκατ. ευρώ θα έκανε τον ΠΑΟΚ να το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Η Τζένοα δείχνει μια διάθεση να ανέβει στα χρήματα της, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρον.

Είναι ένα θέμα αυτό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αρχίσει να κοιτάει στην αγορά και για τερματοφύλακα. Πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αρνητικός στην παραχώρηση του εκτός κι αν έρθει τεράστια πρόταση. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει και τα προκριματικά του Champions League και θέλει όλα τα όπλα του για να εκπληρώσει το στόχο της πρόκρισης στον όμιλο.