Το "μενού" των σημερινών (29/06) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή δόση... ποδοσφαίρου! Πέρα από τα ματς της φάσης των "16" του Euro 2024, ξεχωρίζει και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Το "τριφύλλι" υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο, θα τεθεί αντίμετωπο με την τοπική ομάδα, Ουνιόν Χάους.

Πρώτο "τεστ" για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ

Να τεστάρει τις δυνάμεις του στο πρώτο φιλικό του προετοιμασίας στην Αυστρία κόντρα στην τοπική ομάδα, Ουνιό Χάουζ θέλει ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα δώσει την πρώτη... γεύση της δουλειάς του Ντιέγκο Αλόνσο στην ομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του "τριφιυλλιού" έστω και σε φιλική αναμέτρηση ο Ουρουγουανός τεχνικός, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 με κανάλι μετάδοσης το COSMOTE SPORT 1.

panathinaikos_proetoimasia_-_copy

Φυσικά, οι "πράσινοι" θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες τόσο γιατί λείπουν διεθνείς παίκτες αλλά υπάρχουν και τραυματίες, όμως ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα δείγματα της προετοιμασίας του. Το φιλικό θα έχει διάρκεια ενός 90λεπτου, ενώ ο Αλόνσο θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

09:35 COSMOTE SPORT 5 HD Moto3 2024 Motul TT Assen – 2ες Δοκιμές

11:05 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP 2024 Motul TT Assen – 2ες Ελεύθερες Δοκιμές

11:45 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP 2024 Motul TT Assen – Κατατακτήριες Δοκιμές

13:10 COSMOTE SPORT 5 HD Moto-E World Championship 2024 Ολλανδία, Άσσεν (1ος Αγώνας)

13:30 ΑΝΤ1+ Formula 1 Red Bull Ring, Sprint Μηχανοκίνητα