Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από την ολοκλήρωση μιας σεζόν που τους βρήκε... αγκαλιά με την κούπα του Europa Conference League, περνούν τις τελευταίες στιγμές των καλοκαιριών τους διακοπών λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά στην Ολλανδία ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Ροντινέι χαλαρώνει στις Σπέτσες για τις διακοπές του και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησής του στα social media την οποία συνόδευσε με την λεζάντα "Όμορφος Έλληνας".

Για διακοπές στις Σπέτσες ο Ροντινέι πριν την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Ροντινέι πανηγύρισε έντονα το φινάλε τη σεζόν μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, κάτι το οποίο τον οδήγησε να το κάνει... τατουάζ στη γάμπα του. Ο Βραζιλιάνος μετά τις διακοπές στην πατρίδα του, αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του στις Σπέτες όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν στις 8/10 Ιουλίου στου Ρέντη και θα αναχωρήσουν στις 15 του ίδιου μήνα στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει η ομάδα το το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.