Ο Σάσα Βεζένκοφ "συστήθηκε" στον "μαγικό κόσμο" του NBA με τη φανέλα των Κινγκς και έναν χρόνο αργότερα το Σακραμέντο τον έστειλε με trade στους Τορόντο Ράπτορς οι οποίοι όπως αναφέρουν στην Αμερική, θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στην ομάδα. Φυσικά, ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν παρέλειψε να αποχαιρέτησει τους Κινγκς μέσω ανάρτησής του στα social media όπου και εξέφρασε την ανυπομονησία του για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Βεζένκοφ αποχαιρέτησε τους Κινγκς - Το μ

Οι Κινγκς αποχαιρέτησαν τον Σάσα Βεζένκοφ τον οποίο... έστειλαν στο Τορόντο και ο Βούλγαρος φόργουορντ ανταπέδωσε με τη σειρά του μέσω ανάρτησής του στα social media όπου και χαρακτήρισε απίστευτη και μοναδική την εμπειρία που έζησε στο Σακραμέντο, τόνισε πως νιώθει ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε και πως κρατάει τις καλές στιγμές, ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό και τους φιλάθλους, ενώ κατέληξε εκφράζοντας την ανυπομονησία του για το τι του επιφυλλάσει το μέλλον.



Αναλυτικά όσα αναφέρει στην λεζάντα του ο Βεζένκοφ:

"Το ότι έπαιξα τη rookie σεζόν μου με τους Σακραμέντο Κινγκς ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους στην πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με καλωσόρισαν από την πρώτη μέρα. Κρατάω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον"