Ένα απίστευτο απρόοπτο προέκυψε στην Αγγλία μια μέρα πριν από τη "μάχη" με την Σλοβακία για τη φάση των "16" του Euro 2024! Ο εξτρέμ της, Άντονι Γκόρντον εμφανίστηκε τραυματισμένος στο πηγούνι και στα χέρια του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και φυσικά άπαντες "θορυβήθηκαν" για το έχει συμβεί.


Η... απάντηση ήταν ένα ατύχημα με το ποδήλατο του. Μάλιστα, ο εξτρέμ της Νιουκάστλ έγινε αποδέκτης επικού τρολαρίσματος από τους συμπαίκτες του οι οποίοι του έκαναν ένα αρκετά "έξυπνο" δώρο λόγω του ατυχήματός του!

Euro 2024: Ο εξτρέμ της Αγγλίας, Άντονι Γκόρντον είχε ατύχημα με το ποδήλατο του

Η... εξήγηση για το πως προέκυψε το ατύχημα με το ποδήλατο του ήρθε από τον Άντονι Γκόρντον ο οποίος φέρει τραύματα τόσο στο πηγούνι όσο και στα χέρια του. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι προσπαθούσε να στείλει βίντεο στην οικογένεια του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.


Παρ' όλα αυτά αν και προέκυψε... αναταραχή εντέλει ο Γκόρντον τόνισε πως νιώθει καλά και δεν πονάει, ενώ δήλωσε "ετοιμοπόλεμος" να ενισχύσει την προσπάθεια των "τριών λιονταριών". Οι συμπαίκτες του δεν το άφησαν να περάσει... έτσι και θέλοντας να τον πειράξουν και τον "τρολάρουν" του έκαναν δώρο ροδάκια και ένα προστατευτικό κράνος.