Όλοι στον Ολυμπιακό μετρούν... αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ! Οι δυο πλευρές βρήκαν τη "χρυσή τομή" για την εκ νέου συνεργασία τους και ο ομογενής γκαρντ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (09/06) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και επίσημα την μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" στους οποίους επιστρέφει ξανά μετά από δυο χρόνια!

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" "πρόδωσε" επί της ουσίας το γεγονός ότι βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Αθήνα. Τονίζεται ότι η συμφωνία μπορεί να επισημοποιηθεί από 1η Ιουλίου όταν και θα μείνει τυπικά ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα ενταχθεί στα... παλιά του λημέρια. 

dorsey_olympiakos_-_copy

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Φενέρ, ο Ντόρσεϊ μέτρησε κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ είχε κατά μέσο όρο 8.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ με 45.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.