Στο μεταγραφικό προσκήνιο ξανά ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός που συνεχίζουν την ενίσχυση τους ενόψει της νέας σεζόν στην Super League! Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Παναγώτη Τζίμα ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027. Αξίζει να τονιστεί ότι ο "δικέφαλος του βορρά" διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.

Από την άλλη, οι Αγρινιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση των "κλεισμένων"  Φερμίν Ρουίθ Πάλμα και Αντρίγια Μαϊντέβατς οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανακοινώθηκαν και με τη... βούλα.

Super League: Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Τζίμας επιστρέφει ξανά στην Τρίπολη υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Αστέρα έως το 2027. Ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει από τους Αρκάδες το καλοκαίρι του 2021, ενώ έκτοτε με την πρώτη ομάδα κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ, ενώ με την β' ομάδα του συλλόγου αγωνίστηκε σε 30 ματς και κατάφερε να βρει επτά φορές δίχτυα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι Θεσσαλονικείς που θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης 50% τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε συνολικά 24 εμφανίσεις όπου σκόαρε τρία γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001, είναι ποδοσφαιριστής "προϊόν" των Ακαδημιών του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2027.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τζίμα και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή.

Καλή επιτυχία Παναγιώτη!".


Ο Παναιτωλικός επισημοποίησε την απόκτηση των Ρουίθ Πάλμα και Μαϊντέβατς

Ο Παναιτωλικός προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση τόσο του Ισπανού ακραίου αμυντικού, Φερμίν Ρουίθ Πάλμα ο οποίος έβαλε την υπογαφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια, όσο και σε αυτήν του Σέρβου επιθετικού, Αντρίγια Μαϊιντέβατς που υπέγραωε έως το 2026

Η ανακοίνωση για Ρουίθ Πάλμα:

"Ο Φερμίν Ρουίθ Πάλμα (Fermin Ruiz Palma) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας δύο ετών. Γεννήθηκε στις 13.06.1997 στην Ισπανία και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός. Το 2016 έπαιξε στην U19 της Granada και στη συνέχεια σε Linares, Maracena, El Ejido, Almería. Από τον Ιούλιο του 2022 αγωνίστηκε στην Antequera, καταγράφοντας 60 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!".

Η ανακοίνωση για Μαϊντέβατς:

"O Σέρβος επιθετικός Αντρίγια Μαϊντέβατς (Andrija Majdevac) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2026. Γεννήθηκε στο Κρούσεβατς στις 07.08.1997 και άρχισε την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του Napredak. Έπαιξε στη συνέχεια σε Temnic Varvarin, Dinamo Vranje, FK Indjija, Balzan, ΑΕ Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, Novi Pazar. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μεταγράφηκε στην Ουγγρική Debrecen και τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στην πρώτη του ομάδα Napredak.

Έχει περισσότερες από 200 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, με 63 γκολ και 25 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!".