To... σίριαλ για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ καλά κρατεί! Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποχώρησε με trade απο τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς και αρκετές ομάδες της Euroleague που τον έχουν βάλει στο... μικροσκόπιο τους κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" προκειμένου να δουν τις εξελίξεις με το μέλλον του και φυσικά για το αν το Τορόντο θα του δώσει την ευκαιρία να "λάμψει".

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του όπου έχει εκφράσει ενδιαφέρον ακόμη και ο Παναθηναϊκός AKTOR. Και ενώ στην Αμερική μιλούν για παραμονή του Βεζένκοφ στο Τορόντο, ένα δημοσίευμα του "Sportando" αναφέρει ότι ο Σάσα βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" με τετρατές συμβόλαιο και απολαβές ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Sportando κάνει λόγο για μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Το "Sportando"... άναψε φωτιά με το δημοσίευμα του ότι ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο, με συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρονων και με απολαβές που ανέρχονται στα 16 (!) εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal μεταξύ των δυο πλευρών.


Υπενθυμίζεται ότι ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι προτεραιότητα έχει το NBA και στη συνέχεια η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη η οποία είναι οι Πειραιώτες. "Ο Σάσα Βεζένκοβ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στον Πειραιά έπειτα από έναν μόλις χρόνο", αναφέρει το δημοσίευμα που κάνει λόγο για συμφωνία ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.