Είναι σχεδόν ηράκλειο το κατορθώμα να πάρει ευρωπαϊκό κλαμπ παίκτη ομάδας NBA αν εκείνη δεν θέλει να τον παραχωρήσει, και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και την επιστροφή του στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Τορόντο, οι Ράπτορς, στους οποίους έγινε ανταλλαγή, δεν προτίθενται να τον δώσουν, παρ' ότι το Sportando ανέφερε ότι ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που στο Τορόντο κρατούν το μαχαίρι και το πιρούνι των δικαιωμάτων του και τον περιμένουν στην προετοιμασία, θα είναι δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι έγραψε ο Μάικλ Γκρέιντζ για τον Βεζένκοφ

Ο ρεπόρτερ των Ράπτορς στο Sportsnet, Μάικλ Γκρέιντζ, έγραψε ότι ο Βεζένκοφ δεν πρόκειται να πάει... πουθενά. "Λοιπόν, σύμφωνα με εκείνους που βρίσκοναι σε θέση να ξέρουν, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Σάσα Βεζένκοφ φεύγει από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα δεν είναι... αληθινά. Ο πρώην Κινγκ έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώμετά του, δεν έχουν οποιαδήποτε διάθεση να τον αποχαιρετήσουν και περιμένουν να τον έχουν στην προετοιμασία. Συνεχίστε".