Η Αργεντινή έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση ως πρώτη στα προημιτελικά του Copa America αποφάσισε να προχωρήσει σε ροτέισον με τον Λιονέλ Μέσι να μην αγωνίζεται στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος με δύο πολύ όμορφα γκολ έδωσε τη νίκη με 2-0 στην ομάδα του κόντρα στο Περού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2d2as0os1vt)

Ο Λαουτάρο συνεχίζει να οδηγεί την Αργεντινή στο Copa America

Χωρίς άγχος και με την ευχέρεια να προχωρήσει σε δοκιμές στα σχήματα της παρουσιάστηκε η Αργεντινή στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της στον πρώτο όμιλο του Copa America κόντρα στο Περού το οποίο έψαχνε τη νίκη για να μπορέσει να διεκδικήσει όποιες ελπίδες πρόκρισης μπορούσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2d4dcugh155)
Η "αλμπισελέστε" ήταν καλύτερη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η απουσία του αρχηγού της φαινόταν πως έλειπε από την τελική πάσα. Το ματς "ξεκλείδωσε" στην αρχή του δευτέρου μέρους, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνες απέδειξε ξανά πόσο "καυτός" είναι και εκμεταλλευόμενος την εντυπωσιακή ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2d280w8z229)
Το Περού προσπαθούσε να βρει λύσεις για να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει ότι μπορούσε από την αναμέτρηση, αλλά η άμυνα της Αργεντινής - που ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στο τουρνουά - είχε απαντήσεις σε κάθε ευκαιρία των αντιπάλων της. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88ο λεπτό ξανά ο επιθετικός της Ίντερ, ο οποίος έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στη διοργάνωση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2d2a10yn3kp)