Πολλές ανακατατάξεις αναμένονται τη φετινή χρονιά στο NBA, με τις μεταγραφές των ομάδων να βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Σε μία κίνηση που πολλοί περίμεναν, αλλά λίγοι πίστευαν ότι θα συμβεί, προχώρησαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, την ώρα που οι Λος Άντζελες Κλίπερς χάνουν τον καλύτερο ίσως σκόρερ τους.

Αποχωρεί μετά από 13 χρόνια στους Γουόριορς ο Κλέι Τόμπσον - Ερίζουν ομάδες για τη μεταγραφή του στο NBA

Για τους πιο "ρομαντικούς" του μπάσκετ η κίνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αφήσουν ελεύθερο τον Κλέι Τόμπσον μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας σίγουρα θα... ξένιζε. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει πράγματα και... θαύματα μαζί στο NBA και αυτό το "αντίο" δεν θα είναι εύκολο.

Ένας από τους παίκτες που θα το φέρει βαρέως θα είναι αναμφίβολα ο Στεφ Κάρι, ο οποίος θα χάσει τον "splash brother" του, με τους δύο αυτούς παίκτες να γράφουν τη δική τους ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα πρωταθλήματα και τις επιδόσεις τους.

Ο Κλέι Τόμπσον δεν παρουσιάστηκε ποτέ στην κατάσταση που βρισκόταν πριν το σοβαρό τραυματισμό του με αποτέλεσμα οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να πάρουν την απόφαση να μη του κάνουν πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια και να τον αφήνουν ελεύθερο για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ch1mohjg42ox)
Ο Αμερικάνος σουτερ δεν έχει παίξει πουθενά αλλού εκτός από την ομάδα του Σαν Φραντσίσκο που τον επέλεξαν στο Νο 11 του Draft το 2011, ενώ υπάρχουν ομάδες όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Ντάλας Μάβερικς που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


Έμεινε ελεύθερος ο Πολ Τζορτζ και ψάχνει την επόμενη μεταγραφή του στο NBA

Οι εκπλήξεις στη Δύση συνεχίζονται, καθώς ο Πολ Τζορτζ που είχε την ευχέρεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Λος Άντζελες Κλίπερς πήρε την απόφαση να μείνει ελεύθερος στην αγορά με στόχο να πάρει την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά.

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ θα έπαιρνε 48,7 εκατομμύρια δολάρια από την ομάδα του Λος Άντζελες, αλλά ψάχνει να βρει το τελευταίο ίσως πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της καριέρας του με αρκετές ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxeampz124rl)
Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Πολ Τζορτζ βρίσκεται στο στόχαστρο των Φιλαδέλφεια 76ερς που θέλουν να τον προσθέσουν στη... φονική δυάδα των Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ.

Από την άλλη, έτοιμοι να του προσφέρουν ξανά συμβόλαιο είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς που θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, ενώ η ομάδα - έκπληξη της φετινής χρονιάς, Ορλάντο Μάτζικ, ψάχνουν έναν σούπερ σταρ για να πλαισιώσει τους Πάολο Μπανκέρο και Φραντζ Βάγκνερ.