Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με στόχο να του λύσει το επιθετικό πρόβλημα που είχε στη θέση του σέντερ φορ, αλλά μάλλον του δημιούργησε... μεγαλύτερο. Ο Αλί Σαμάτα δεν θύμισε σε τίποτα τον σκόρερ που έβλεπε σε εκείνον ο "Δικέφαλος του Βορρά" και τώρα ετοιμάζεται για μεταγραφή, με την Αλ Κολούντ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Κολούντ βρίσκεται ο Σαμάτα του ΠΑΟΚ

Ένας από τους παίκτες που δεν θα... λείψει από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά τις περσινές του εμφανίσεις είναι αδιαμφισβήτητα ο Αλί Σαμάτα, με τον 31χρονο επιθετικό να έχει περισσότερες κακές, παρά καλές στιγμές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ποδοσφαιριστής από την Τανζανία αποκτήθηκε με στόχο να "ματώνει" τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά τα τρία γκολ και οι έξι ασίστ του σε όλη την αγωνιστική περίοδο που πέρασε και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε ο ΠΑΟΚ δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Αφρική το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, μιας και η Αλ Κολούντ - που πήρε φέτος την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να παραμείνει εκεί - ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον "Δικέφαλο του Βορρά", με τον Σαμάτα να μένει στο μυαλό των οπαδών της ομάδας για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που είχε, αλλά και το πέναλτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1f9dyhe55)