Η πρώτη χρονιά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Premier League δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μην παίρνει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Γι' αυτό το λόγο διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Νιουκάστλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αλλάζει... στέγη στη Premier League ο Βλαχοδήμος - Μεταγραφή στη Νιουκάστλ

Η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Premier League δεν ήταν η ιδανική επιλογή για τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητες του σε πολλά παιχνίδια μιας και οι προπονητές επέλεγαν άλλους τερματοφύλακες.

Ο Βλαχοδήμος ψάχνει να βρει κάπου αλλού να συνεχίσει την καριέρα του με την Νιουκάστλ να είναι ο πιο πιθανός προορισμός, καθώς οι "καρακάξες" βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Έλιοτ Άντερσον στην Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποτελεί μέρος της συμφωνίας.



Σύμφωνα μάλιστα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που ο 30χρονος γκολκίπερ είναι έτοιμος να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Νιουκάστλ, εκεί που θα βρει ισχυρό ανταγωνισμό κάτω από γκολποστ, με τον Ντουμπράφκα να έχει τον πρώτο λόγο.