Μία από τις διοργανώσεις στις οποίες έλαμπε και ξεχώριζε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν σίγουρα το Copa America. Ο αείμνηστος σούπερ σταρ μπορεί να μη βρίσκεται στη ζωή για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Αργεντινή, αλλά βρέθηκε με κάποιο τρόπο στον αγώνα της χώρας του κόντρα στο Περού.

Με τον... Μαραντόνα στο πλάι της η Αργεντινή στο Copa America

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα του στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και όχι μόνο, κάνοντας απίστευτα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου. Λατρεύτηκε από πολλούς και όσα χρόνια κι αν περάσουν σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκουραστεί.

Υπηρέτησε την "αλμπισελέστε" και ο παίκτης αλλά και ο προπονητής και κατάφερε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986. Στον αγώνα της Αργεντινής κόντρα στο Περού ένας οπαδός φρόντισε να τον φέρει ξανά στη μνήμη των φιλάθλων.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" έναν φίλαθλο να τραγουδάει για τη χώρα του και όταν έγινε ένα πιο κοντινό πλάνο φάνηκε πως έχει τατουάζ στην πλάτη του, τη φανέλα με το Νο10 του αείμνηστου Ντιέγκο, ο οποίος έβλεπε τις προσπάθειες του Μέσι και της παρέας του από τον... ουρανό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2d3rryte6sp)