Τον παίκτη που θα συμπληρώσει την πεντάδα των στόπερ της νέας χρονιάς βρήκε η ΑΕΚ, με την "Ένωση" να έρχεται σε πλήρη συμφωνία για τη μεταγραφή του Πάπε Αμπού Σισέ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αφήνει τα ερυθρόλευκα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Πάπε Αμπού Σισέ

Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχαν συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παπε Αμπού Σισέ με στόχο οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε... γάμο. Κάτι που όπως φαίνεται συνέβη, καθώς ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έφτασε στη χώρα μας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να πετάξει στη συνέχεια στην Ολλανδία για να συμπεριληφθεί στην προετοιμασία της "Ένωσης" και να λύσει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα που έδωσε τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη λύση στα χέρια του Αργεντίνου προπονητή και να "κλείσει" με αυτόν τον τρόπο την πεντάδα των στόπερ της ομάδας, με τους Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου να έχουν συμβόλαιο ήδη με το σύλλογο.