Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League, με τον Γιάννη Καραχάλιο να είναι η τέταρτη προσθήκη του καλοκαιριού για την κρητική ομάδα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενισχύθηκε ενόψει Super League με τη μεταγραφή του Καραχάλιου ο ΟΦΗ

Η περσινή χρονιά μπορεί να έκλεισε με ευνοϊκό τρόπο για τον ΟΦΗ με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, αλλά οι στόχοι της κρητικής ομάδας δεν είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό όπως συνέβη, αλλά για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης χρονιάς.

Με γνώμονα το συγκεκριμένο και με τον "Κολοσσό" στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Μπόρχα Γκονσάλες και Ζήση Καραχάλιο να έχουν ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή της για την καλοκαιρινή περίοδο, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να αφήνει τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνιζόταν και να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας. O 24χρονος αμυντικός, διεθνής με τις ομάδες Κ19 και Κ21, γεννήθηκε στην Πάτρα στις 22 Ιουνίου 2000 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης.

Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, με την οποία μετρά συνολικά 44 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί στην Κροατία με τα χρώματα της Slaven Belupo (13 συμμετοχές). Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!"