Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε τα δικαιώματα του Νίκου Χουγκάζ, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός στο Περιστέρι τη σεζόν 2023-24 και σημείωσε σημαντικό πρόοδο στο παιχνίδι του, στο βαθμό που ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ -και τεχνικός του στους "πρίγκιπες"- Βασίλης Σπανούλης τον κάλεσε στην προεπιλογή για την προετοιμασία στο πλαίσιο του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου). 

Ο Χουγκάζ είχε 4,4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 0,3 ασίστ μέσο όρο στις συμμετοχές του με το Περιστέρι τη σεζόν 2023-24, ενώ έφτασε και στο Final 4 του Basketball Champions League. Πλέον, και με τον Σπανούλη να αποτελεί παρελθόν στη Δυτική Όχθη, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Ο γιος των παλαίμαχων παικτών μπάσκετ, Κρις Χουγκάζ και Σόνιας Δάφκου, ήταν μέλος των εθνικών ομάδων Εφήβων και Νέων Ανδρών και έκανε το ξεπέταγμά του με τον Ιωνικό Νικαίας, στον οποίο πήγε το 2020 ύστερα από τη μίνι θητεία του στο Νορθγουέστερν Στέιτ, όπου έφτασε το 2019, έπειτα από σεζόν με τον Πανιώνιο. 

Τη σεζόν 2020-21, ο Νίκος Χουγκάζ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος νέος παίκτης της Basket League. Τότε τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Στη Νίκαια έμεινε μέχρι το 2022, έπειτα εντάχθηκε στο ρόστερ των "πράσινων", που παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2023.