Η πιο ευχάριστη έκπληξη του Copa America είναι αναμφίβολα η Βενεζουέλα, η οποία ολοκλήρωσε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της διοργάνωσης με το απόλυτο στις νίκες. Στο τελευταίο της παιχνίδι δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τζαμάικα αλλά στο δεύτερο "ξεμπούκωσε" και επικράτησε με 3-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dx465kcde1)

Έκανε το καθήκον της η Βενεζουέλα και περιμένει τον Καναδά στα προημιτελικά του Copa America

Η ανωτερότητα της Βενεζουέλας φαινόταν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Τζαμάικα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να βρει εύκολα το δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή. Κάτι που κατάφερε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπέγιο να "ξεκλειδώνει" την αντίπαλη άμυνα και με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dwvlkpwis1)
Χωρίς να προλάβουν καλά καλά να συνέλθουν στην Τζαμάικα, η Βενεζουέλα "χτύπησε" και για δεύτερη φορά, με το βαρύ... πυροβολικό της. Επτά λεπτά αργότερα λοιπόν, ο Ροντόν δέχθηκε την εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Ερέρα και παρά το γεγονός πως έχασε την ισορροπία του κατάφερε να ολοκληρώσει τη φάση και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dwvyqpbf6x)
Το κερασάκι στην... τούρτα έβαλε στο 85ο λεπτό ο Ραμίρες λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα. Ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Τζαμάικας και έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε χωρίς δυσκολία τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που στέλνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Καναδά στα προημιτελικά του Copa America.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dx0pr141vl)