Σε μία σημαντική μεταγραφή - που τους κάνει αυτόματα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA - προχώρησαν οι Φιλαδέλφεια 76ερς. Η ομάδα της Ανατολής συμφώνησε για τα επόμενα χρόνια με τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος επιστρέφει στην περιφέρεια ξανά μετα την παρουσία του στους Ιντιάνα Πέισερς.

Έκαναν το... μπαμ με τη μεταγραφή του Πολ Τζορτζ οι Φιλαδέλφεια 76ερς

Η Free Agency άνοιξε στο NBA κι εκείνη που έχει εντυπωσιάσει αναμφίβολα είναι η Φιλαδέλφεια, με τους Σίξερς να συμφωνούν με τον Πολ Τζορτζ. Ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς έδωσε τα χέρια του με τη διοίκηση της ομάδας και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ανατολή.



Εκεί θα βρει σαν συμπαίκτες τους Τζοέλ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ και αναμένεται να φτιάξουν μία από τις πιο "θανατηφόρες" τριάδες των τελευταίων χρόνων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα αποτελέσουν μία από τις απειλές για τους πρωταθλητές, Μπόστον Σέλτικς.

Συνέχισαν τις μεταγραφές οι Φιλαδέλφεια 76ερς με Ντράμοντ και Γκόρντον

Οι κινήσεις για τη Φιλαδέλφεια δε σταμάτησαν εκεί, καθώς η ομάδα της Ανατολής ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της, Αντρέ Ντράμοντ για τα επόμενο δύο χρόνια, με τον θηριώδη σέντερ να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο στον Εμπίντ.

Για να ολοκληρωθεί το... γλυκό, οι Σίξερς προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, ο οποίοα αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της περσινής πορείας της ομάδας, ενώ απέκτησαν τον βετεράνο σουτέρ, Έρικ Γκόρντον, ο οποίος βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή με τις Μπαχάμες στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια.