Ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ ταξίδεψε για την Ολλανδία με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των προκριματικών του Champions League, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να το επιζητά εδώ και πολλά χρόνια, φτάνοντας μέχρι τη πηγή αρκετές φορές αλλά στο τέλος δεν... έπινε νερό.

Στην Ολλανδία για την προετοιμασία ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ

Το κλείσιμο της περσινής χρονιάς και οι απίστευτες νίκες σε όλα τα ντέρμπι είναι ο οδηγός για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν σε Super League και Champions League. Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν για την Ολλανδία στην οποία θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σημαντική απουσία είναι εκείνη του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ο οποίος έχει άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Euro 2024 με την Εθνική Σερβίας, ενώ κανονικά το παρών στην αποστολή έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μαντί Καμαρά και Αντώνης Τσιφτσής.

Στην Ολλανδία ταξίδεψαν 30 ποδοσφαιριστές με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα

anaxwrisi_paok
anaxwrisi_paok_1
anaxwrisi_paok_2
anaxwrisi_paok_3