Μπορεί η πρώτη του χρονιά στην Premier League να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, μιας και δεν πήρε ευκαιρίες στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Έλληνας γκολκίπερ όμως δεν τα παρατάει και συμφώνησε να πάρει μεταγραφή στη Νιουκάστλ που ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου η Νιουκάστλ

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του παρουσιάζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος πήρε την απόφαση να μετακομίσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Νιουκάστλ με στόχο να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά, σε σχέση με αυτόν που είχε στο "City Ground".

Ο Έλληνας τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την Νιουκάστλ για τη μεταγραφή του, με τις "καρακάξες" να ανακοινώνουν την απόκτηση του. Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να βρει ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού μιας και οι εμφανίσεις του Ντουμπράφκα στο Euro 2024 είναι εντυπωσιακές.



Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπενφίκα στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: "Γεια σας, είμαι ο Οδυσσέας. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Νιουκάστλ. Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας, που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε", στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους οπαδούς.