Το τελευταίο βήμα πριν υπογράψει στην Μπενφίκα πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Παυλίδης, με τον Έλληνα επιθετικό να ταξιδεύει μέχρι τη Λισαβόνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "αετούς" μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Ολλανδία.

Στη Λισαβόνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα ο Παυλίδης

Η Μπενφίκα έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες με την Άλκμααρ για την μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα, χωρίς να υπολογίζεται το δικό του συμβόλαιο με το σύλλογο.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Ολλανδία ανέβασαν πολύ τις μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ τη χρονιά που πέρασε τερμάτισε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Eredivisie, όπου "συγκατοίκησε" στην κορυφή με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν.

Σε 137 συμμετοχές με τη φανέλα της Άλκμααρ ο Έλληνας γκολτζής έχει πετύχει 80 τέρματα ενώ έχει μοιράσει και 27 ασίστ και δείχνει πως πλέον είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μιας και η ολλανδική ομάδα έχει δώσει τη συγκατάθεση της για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.