Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε στη πλούσια καριέρα του να κατακτήσει μία φορά τη Euroleague, ο Βίκτορ Κλαβέρ άφησε κι εκείνος το δικό στίγμα στη διοργάνωση. Ο Ισπανός φόργουορντ μετά από 18 χρόνια αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ με τη φανέλα της Βαλένθια.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Κλαβέρ - Τελευταία του ομάδα στη Euroleague η Βαλένθια

Για όποιον παρακολουθεί μπάσκετ τα τελευταία χρόνια ο Βίκτορ Κλαβέρ είναι από τις πιο γνώριμες φυσιογνωμίες, καθώς έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στη Euroleague, έχει περάσει από το NBA, ενώ έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια με την Εθνική Ισπανίας ανά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο Κλαβέρ στα 18 χρόνια παρουσίας του ως μπασκετμπολίστας έχει στο παλμαρέ τους τέσσερα χρυσά μετάλλια με την Εθνική ομάδα, έχοντας κατακτήσει τρεις φορές τη πρώτη θέση στο Eurobasket (2009, 2011, 2015) και μία στο Mundobasket του 2019. Με τους "φούριας ρόχας" έχει και δύο ολυμπιακά μετάλλια, ένα αργυρό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ένα χάλκινο σε εκείνους του Ρίο.

Σε συλλογικό επίπεδο κατάφερε το 2021 να πάρει το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει και τρία κύπελλα στη χώρα του. Παρόλο που δεν έχει κατακτήσει τη Euroleague, ο Κλαβέρ δεν μένει χωρίς ευρωπαϊκό τίτλο μιας και έχει πάρει 2010 και το 2015 το EuroCup με τη Βαλένθια και τη Χίμκι αντίστοιχα.