Μία πολύ σημαντική απουσία ανακοινώθηκε στο Wimbledon, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να αποσύρεται από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. Η τενίστρια από τη Λευκορωσία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός, με τη Μαρία Σάκκαρη να αποφεύγει μία πολύ δύσκολη αντίπαλο.

Αποσύρθηκε από το Wimbledon η Αρίνα Σαμπαλένκα

Η Αρίνα Σαμπαλένκα παρά τις προσπάθειες που έκανε για να προλάβει το Wimbledon και να συμμετάσχει στο μεγάλο ραντεβού στο γρασίδι, τελικά ανακοίνωσε την απόσυρση από τη διοργάνωση μέσω των social media, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε στον ώμο.



Η ατυχία συνεχίζει να... χτυπάει την πόρτα της Λευκορωσίδας, καθώς και στο Roland Garros αντιμετώπισε πρόβλημα με στομαχικούς πόνους. Το νέο της απόσυρσης του Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA βολεύει τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό μαζί της, ενώ ξεκίνησε νικηφόρα τη διοργάνωση κόντρα στην Κέσλερ.

"Είμαι πολύ λυπημένη που πρέπει να πω σε όλους ότι δεν είμαι σε θέση ν' αγωνιστώ στο Wimbledon. Προσπάθησα τα πάντα για να είμαι έτοιμη, αλλά ο ώμος μου δεν... συνεργάστηκε. Πίεσα τον εαυτό μου στην σημερινή προπόνηση, όμως η ομάδα μου μου εξήγησε πως αν συνέχιζα θα έκανα τα πράγματα χειρότερα

Αυτό το τουρνουά σημαίνει τόσα πολλά για μένα και υπόσχομαι πως θα επιστρέψω πιο δυνατή από ποτέ την επόμενη χρονιά," ανέφερε στην ανάρτηση της η Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία υποσχέθηκε ουσιαστικά πως θα επανέλθει για τις επόμενες διοργανώσεις.