Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης. Ο Έλληνας επιθετικός παρά το γεγονός πως η γερμανική ομάδα κατέβαλλε τη ρήτρα, την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στο Βέλγιο, παίρνοντας μεταγραφή για την Κλαμπ Μπριζ.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Κλαμπ Μπριζ είναι ο Χρήστος Τζόλης

Η εξαιρετική χρονιά του Χρήστου Τζόλη στη Bundesliga 2 με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ δε πέρασε απαρατήρητη από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο γερμανικός σύλλογος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση του Έλληνα επιθετικού και ενεργοποίησαν τη ρήτρα αγοράς από τη Νόριτς.

Παρά την πληρωμή όμως, ο Τζόλης όπως όλα δείχνουν την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνίζεται στη Γερμανία, αλλά στο Βέλγιο καθώς η Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την ομάδα και τον παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, το κόστος της μετακίνησης θα φτάσει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και αύριο (02/07) αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ.

Η μεταγραφή αυτή είναι η τρίτη στην καριέρα του Τζόλη, ο οποίος αρχικά πουλήθηκε έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς και στη συνέχεια ακολούθησε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου σε 37 εμφανίσεις είχε 24 γκολ και 10 ασίστ.