Η Μπενφίκα έδωσε 18 εκατομμύρια ευρώ στην AZ Άλκμααρ για να αποκτήσει τον Βαγγέλη Παύλιδη και... οφείλει δύο. Το κλαμπ από την Ολλανδία, δε, θα λάβει το 10% του ποσού που θα πάρουν οι "αετοί" σε περίπτωση μεταπώλησης. Επιπλέον, ο Παυλίδης, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα έχει λαμβάνειν 11,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά έως το 2029. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, η ρήτρα αγοράς που έβαλε η Μπενφίκα στον 25χρονο φορ. Δηλαδή, το... μυθικό νούμερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ. 



Αυτό τούς έλειπε, λοιπόν, να μην κάνουν βίντεο-υπερπαραγωγή για την ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο Παυλίδης έφτασε στη Λισαβόνα τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου. Δεν πέρασαν πολλές ώρες έως ότου ανακοινωθεί. 


Παρακολουθήστε το βίντεο ασάπ. Οι χαρακτηρισμοί είναι περιττοί. 





Μάλιστα, η Μπενφίκα τού... θύμισε το παρελθόν της με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο ίδιος παρακολουθεί ερωτήσεις όπως "ποιος είναι ο Έλληνας που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους με την Μπενφίκα", "ποιος είναι ο Έλληνας με τις περισσότερες ασίστ με την Μπενφίκα;". Έπειτα, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ανδρέας Σάμαρης τον καλωσορίζουν στο "Λουζ".