Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι δεν έκανε πέρυσι με τον Μάριους Γκριγκόνις, που υπό το φόβο του τον ανανέωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR, αποκτώντας τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ μένει ελεύθερος από τους "πράσινους" τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, και θα συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Στον Γιώργο Μπαρτζώκα αρέσουν τα χαρακτηριστικά του Βιλντόζα. Επιπλέον, το κίνητρό του είναι μεγάλο αφού θέλει να αποδείξει την αξία του. 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι άλλο ψάχνει


Ο Βιλντόζα ήταν κομβικός κυρίως στον τελικό της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή σεζόν του. Δεν έφταναν τα προβλήματα τραυματισμών, τον επέκρινε δημοσίως και ο Έργκιν Αταμάν. Έπαιξε 28 παιχνίδια στη διοργάνωση, με χρόνο συμμετοχής 14'56'' ανά μέσο όρο. Ξεκίνησε πέντε φορές Σημείωνε 5,7 πόντους, έπαιρνε 1,5 ριμπάουντ και έδινε 1,5 τελική πάσα ανά παιχνίδι.


Ο 31χρονος περιφερειακός θα πάρει αποζημίωση για τη λήξη του συμβολαίου του. Σε αυτό δεν υπάρχει ρήτρα μη υπογραφής σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα ενισχυθεί με έναν πόιντ γκαρντ που κατά κανόνα έχει αξιόπιστο σουτ. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την Κυριακή 30 Ιουνίου τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Επιπλέον, έχει συμφωνήσει με τον Κίναν Έβανς. Ο Μπαρτζώκας θα στηριχθεί στις δεξιότητες του Αμερικανού στο δεύτερο μέρος της σεζόν, όταν, δηλαδή, θα επιστρέψει στη δράση μετά το χειρουργείο του. 

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, η ΚΑΕ ψάχνει να ενισχυθεί με παίκτη που μπορεί να παίξει επαξίως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.