Ενώ αναμένονται οι εξελίξεις με τον Αγιούμπ ελ Κααμπί, η επίσκεψη του οποίου στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει με τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία ενέμειναν οι Μαροκινοί, μάλλον αρβύλα αποδείχθηκε, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον Ντάνι Γκαρσία. Δύο Μέσα, η "El Correo" από τη Βασκονία και η "AS", δηλαδή ένας από τους πυλώνες της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ισπανία, τονίζουν την εξαιρετική σχέση του Γκαρσία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και την κοινή θητεία τους στην Εϊμπάρ, όπου ο Γκαρσία έκανε 105 συμμετοχές. 





Μάλιστα, πέρυσι στηλίτευσε την απόφαση της Σεβίλλης να διώξει τον Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας ότι θα το βρει μπροστά της. 

Ο 34χρονος μέσος, εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση, θα αντικαταστήσει τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά. 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι ισχύει με Κααμπί, τι γράφεται για Πέτκοβιτς


Από τη μεριά του, ένα κροατικό Μέσο έγραψε πως ο Ολυμπιακός έχει μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Μπρούνο Πέτκοβιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ρήτρα για την απόκτησή του είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, έως τις 15 Ιουλίου, κάτι που κάνει τον Κροάτη φορ ελκυστικό για πολλές ομάδες. 

Προσφάτως ακούστηκε η ΑΕΚ, η οποία έχασε τον Εζεκιέλ Πόνσε. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για κεντρικό επιθετικό, τουλάχιστον όσο ο Κααμπί δεν έχει απαντήσει στην πρότασή του για κλειστό διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που γίνεται να φτάσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους. 

Ο Πέτκοβιτς θέλει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 2 εκατομμύρια ετησίως. Η ιστοσελίδα germanijak.hr έβαλε στους "μνηστήρες" τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, φέρεται να ενδιαφέρονται ενεργά οι Φιορεντίνα, Μπολόνια και Τραμπζονσπόρ.