Η ΑΕΚ "καίγεται" τα "κλείσει" τις υποθέσεις της με τους τερματοφύλακες τους οποίους έχει ξεχωρίσει καθώς ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει πως και πως να έχει στη διάθεση του αυτούς που θα υπερασπιστούν τα γκολποστ της ομάδας του τη νεά σεζόν, μιας και στην προετοιμασία δουλεύει μόνο με τους γκολκίπερ της δεύτερης ομάδας (Θεοχάρη και Αγγελόπουλο).

Η μια μεταγραφή που θεωρείται "κλεισμένη" είναι αυτή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι όπου απομένουν τα τυπικά προκειμένου να θεωρηθεί και με τη... βούλα "κιτρινόμαυρος" και να αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία. Ο Θωμάς Στρακόσα που είναι ο άλλος μεταγραφικός στόχος της "Ενωσης" και το θέμα του φαίνεται πως προχωρά... αισιόδοξα, πρωταγωνιστεί σε ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βρίσκεται στην λίστα της Φιορεντίνα.

Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για Στρακόσα, τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του όταν και "έκοψε" από την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν τόσο τον Γιώργο Αθανασιάδη όσο και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να πορευτεί με νέους γκολκίπερ από εδώ και στο εξλης και η "Ένωση" δουλεύει τις περιπτώσεις τον Μπρινιόλι και Στρακόσα. Ο πρώτος θεωρείται "κλεισμένος", για τον δεύτερο οι "κιτρινόμαυροι" δίνουν... μάχη με την Μπρέντοφορντ για την απόκτηση του.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και το θέμα του δείχνει αρκετά αισιόδοξο. Από την άλλη, φαίρεται πως υπάρχει και άλλος "μνηστήρας" που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του καθώς η ιταλική εφημερίδα "La Nazione" αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι η Φιορεντίνα έχει μεταξύ άλλων στην λίστα της τον Θωμά Στρακόσα, επισημαίνοντας ότι η Μπρέντφορντ τον αξιώνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ΄όλα αυτά, ο Αλβανός τερματοφύλακας που τον είδαμε και στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, δεν είναι η προτεραιότητα για τους "βιόλα" που έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις τόσο του Εμίλ Αουντέρο της Σαμπντόρια όσο και του Ζουάν Μούσο της Αταλάντα.