Αντιμέτωπος με νέα τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR τιμωρήθηκε όπως αναικοινώθηκε και επίσημα, με ποινή απαγόρευσης εισόδου για τρεις μήνες καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, για όπως τονίζεται "πράξεις και δηλώσεις οι οποίες συνιστούν δυσφύμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram". Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στην "πράσινη" ΚΑΕ.


Παναθηναϊκός AKTOR:Τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου και πρόστιμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Basket League είχε επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ στον ίδιο και πρόστιμο 50.000 στην "πράσινη" ΚΑΕ "για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος", ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα προέκυψε νέα τιμωρία.

Αυτή τη φορά για απαγόρευση εισόδου τριών μηνών, χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στον ίδιο και 50.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

"1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω".