ΑΕΚ και Νορντίν Άμραμπατ θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα σεζόν! Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και ετοιμάζεται για την τέταρτη χρονιά του στα κιτρινόμαυρα στα 37 του χρόνια.

Ανανέωσε και επίσημα με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο ο Άμραμπατ

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ένας από τους βασικούς "πυλώνες" τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ματίας Αλμέιδα στον οποίο "λύνει" τα χέρια με την ποιότητα και την εμπειρία που δίνει όταν αγωνίζεται. Η νέα χρονιά θα βρει τον Μαροκινό με την κιτρινόμαυρη φανέλα με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 104 συμμετοχές με απολογισμό 20 γκολ και 16 ασίστ και φυσικά έχει κατακτήσει το νταμπλ τη σεζόν 2022/23.


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 
"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Νόρντιν Άμραμπατ, διάρκειας ως τις 30 Ιουνίου του 2025.

Θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Νόρντιν θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει πετύχει 20 γκολ κι έχει «σερβίρει» 16 ασίστ, ενώ ήταν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» του ιστορικού νταμπλ της σεζόν 2022-2023.

Πριν από την ΑΕΚ είχε ήδη μια πολύ σημαντική καριέρα σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανιές και Αλ Νασρ.

Νόρντιν, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεσαι μαζί μας και την σεζόν 2024-2025. Να έχεις υγεία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί κι αυτή την χρονιά".