Η ΑΕΚ βρίσκεται στην... τελική ευθεία για να ολοκληρώσει μια μεταγραφή που αφορά την μεσοεπιθετική της γραμμή και ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι ο "εκλεκτός" του Ματίας Αλμέιδα! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την "Ένωση" με την οποία αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για δυο χρόνια. Απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα ο Περέιρα που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ουντινέζε και μάλιστα ως αρχηγός!

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Περέιρα έχει υπάρξει συμπαίκτης του Ματίας Αλμέιδα στην Ρίβερ Πλέιτ και ήταν στην ίδια ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνιδιού της καριέρας του Αργεντινού τεχνικού όταν και "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η Ρίβερ ήταν μάλιστα και η πρώτη ομάδα της καριέρας του Περέιρα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε.

Belgrano 2 vs River 0 [HD] promocion 2011 ida


Η ΑΕΚ πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ρομπέρτο Περέιρα - Το who is who του Αργεντινού

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Ρομπέρτο Περέιρα που βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του από την ΑΕΚ καθώς απομένουν πλέον τα τυπικά προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα. Η πλευρά της ΠΑΕ με αυτή του παίκτη τα έχουν βρει σε όλα και ο Αργεντινός ταξιδεύει άμεσα για Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ουντινέζε από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος την 1η Ιουλίου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Γιουβέντους και Γουότφορντ.


Στην Ουντινέζε ο Περέιρα έγραψε τη δική του ιστορία και αποχώρησε ως ελεύθερος στη δεύτερη θητεία του στην ιταλική ομάδα. Αρχικά τον είχε αποκτήσει το 2011 όπου και έπαιξε μέχρι το 2015, ενώ επέστρεψε ξανά το καλοκαίρι του 2020. Κατέγραψε συνολικά 227 συμμετοχές με απολογισμό 27 γκολ και 37 ασίστ. Το 2014 τον είχε αποκτήσει η Γιουβέντους έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 2016... μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουότφορντ στην οποία και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.

Roberto Pereyra Show | Every Goal & Assist | Serie A 2022/23

Με τη φανέλα της "Μεγάλης Κυρίας" αγωνίστηκε σε συνολικά 68 ματς όπου σκόραρε 6 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ οι Άγγλοι που τον έκαναν δικό τους έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ τον χρησιμοποίησαν σε 115 παιχνίδια όπου και σκόραρε 18 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Αξίζει τονιστεί ότι ο Περέιρα μετρά 19 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής όπου έχει πανηγυρίσει 2 γκολ.