Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Κηφισιάς στη Super League ήταν ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, με τον Έλληνα γκολκίπερ να τραβάει τα βλέμματα του Ολυμπιακού που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιουλίου, την απόκτηση του 29χρονου πορτιέρε. 

Στη λιτή ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά".


anagnostopoulos_olympiakos_4
anagnostopoulos_olympiakos_3
anagnostopoulos_olympiakos_2
anagnostopoulos_olympiakos_1



Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ξεχώρισε τον Αναγνωστόπουλο

Η Κηφισιά μπορεί να μη κατάφερε να παραμείνει στη Super League, αλλά υπήρχαν ποδοσφαιριστές της που έκαναν τη διαφορά με τη φανέλα της. Ένας από αυτούς ήταν ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις όταν τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0791ffo0vdd)
Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν πέρασε... απαρατήρητος από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να του κάνει μία δελεαστική πρόταση για μεταγραφή, θέλοντας να γίνει ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας πίσω από τους Κωνσταντίνο Τζολάκη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.



Η Κηφισιά έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα για να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο και για τη φετινή χρονιά, ακόμη κι αν χρειαζόταν να αγωνιστεί στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς για την αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου για δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του.

Πρόκειται για στοιχεία που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε αυτά τα δυόμιση χρόνια, στα οποία προσέφερε πολλά ως κομμάτι μείζονος σημασίας στην πορεία πρωταθλητισμού της Κηφισιάς.

Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League τον κατατάσσει άλλωστε στην κατηγορία εκείνων που θα μνημονεύονται για όσα προσέφεραν στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.